De kapsalon

Zowel dames, heren en kinderen zijn van harte welkom. 
In de kapsalon kun je terecht voor een goed advies, knippen, kleuren, omvorming, verzorging en styling van jouw haar.  Maar ook  de wenkbrauwen kunnen gemoduleerd en/of geverfd worden.  
Tijdens een behandeling zou je ook nog gebruik kunnen maken van een verzorgend paraffine badje voor de handen of een heerlijke stoelmassage.De massage salon


Het massage aanbod:

Ontspanningsmassage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Ayurvedische massage
Lomi Lomi hawaiiaanse massage
Voetmassage
Stoelmassage
Aziatische massage
Zwangerschapsmassage

Voor verdere informatie en/of prijzen toets de onderstaande button.

In de salon wordt er met de hoogwaardige producten van het haarcosmetica bedrijf Artistique gewerkt. Hieronder drie lijnen uitgelicht.

Orchid


Orchid bevat een complete lijn met shampoos, conditioners, hydrators, masks, serums en oils voor normaal/droog, fijn, gekleurd, droog, krullend haar en specials. De basis van elke serie is het ingenieuze Orchid Complex. Het verschil? De dosering en concentratie. Die is dankzij uitgebalanceerde testen, volledig afgestemd op het haartype en de conditie.

Male Co.


Male Co. Een serie ontwikkeld door Artistique, speciaal voor het haar van de man. Hair Care-producten: deze houden het haar en de hoofdhuid in topconditie. Styling-producten: creëer een individuele look met een passende styling. Grooming producten: houden de huid van de gladgeschoren man in topconditie - evenals de huid en baard van de man die met een volle baard door het leven gaat.


Freak


De Freak-serie. Veelzijdig en inspirerend. Laat je fantasie gerust op hol slaan en maak gebruik van je creativiteit! Met Freak styling kun je alle kanten op, van mat tot glanzend. De Freak-serie van Artistique bestaat uit hoogwaardige trendy stylingproducten waarvoor mede gebruik is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Parabenen en siliconen vrij, met natuurlijke ingrediënten en huidbescherming. Freak producten zijn ook verkrijgbaar als mini’s. Ideaal om te testen of als handige reis/tas verpakking.

15 ml.   € 6,45
50ml.    € 14,50
100 ml. € 26,00Garantie voorwaarde van HairWellness by Cindy.

 
Zojuist heb jij een (chemische) behandeling van je haar bij ons gehad en wij willen graag dat je zo lang mogelijk plezier hiervan ondervindt. Daarom geven we je enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Wij bieden je een garantie op de behandeling, echter enkel wanneer voor de verzorging van je haar onze professionele
haarverzorgingsproducten van Artistique worden gebruikt. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het haar en de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. Zonder gebruik van deze producten kunnen wij helaas geen garantie geven op de behandeling.  


  • Wacht minimaal 24 uur met het wassen van je haar na een behandeling, dus ook niet uitspoelen. We hebben tijdens de behandeling je haar geseald met een speciaal masker en/of een treatment waardoor de haarschubben zijn gesloten. Door gebruik van shampoo en/of  water worden deze haarschubben weer geopend en zal de zorgvuldig gezette kleur eerder loslaten.


  • Luister goed naar het advies over welke producten het beste bij JOU passen, en volg deze nauwgezet op. Wij leveren een op maat gemaakt advies, waarbij er wordt gekeken naar de behoefte en de kwaliteit van jouw haar.


  • Gebruik enkel de professionele haarverzorgingsproducten van Artistique. Deze bevatten in tegenstelling tot andere producten geen synthetische siliconen. Dit is een groot voordeel, want synthetische siliconen zijn niet-wateroplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker wordt en het haar uiteindelijk zal worden verstikt. De hoofdhuid wordt vet, het haar wordt zwaar en het kan hierdoor zelfs uitvallen. De siliconen zorgen ervoor dat het haar tot maximaal een uur goed en zacht aanvoelt. Onze producten zorgen daarentegen voor een lang werkend goede gezondheid en gevoel van het haar.


  • De PH-waarde van onze producten is hetzelfde als die van je huid en nagels. Hierdoor wordt de vochtbalans in stand gehouden en het kleurbehoud verlengd.


  •  Alle professionele haarverzorgingsproducten van Artistique bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten, in een hoge concentratie. Hierdoor heb je slechts weinig van een product nodig voor een wasbeurt en verzorging van je haar.


  •  De meeste niet-professionele producten bevatten veel alcohol. Dit zorgt ervoor dat het haar snel uitdroogt en de kleur in een flinke mate zal teruglopen.


  • De producten van Artistique sluiten de haarschubben beter, dan de vrij verkrijgbare producten doen. Hierdoor blijft de kleur van je haar aanzienlijk langer mooi.

 

Een professioneel product lijkt duurder, maar levert veel op! Wij zien je graag als tevreden klant de deur uit gaan, maar zien je nog veel liever als tevreden klant terugkomen!

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.