Ontspanningsmassage


Tijdens de Klassieke Ontspanningsmassage wordt  stress verminderd en ontspan je vanzelf. De rustige vloeiende bewegingen die gemaakt worden helpen de spieren in het lichaam ontspannen. Na afloop voel je je, letterlijk en figuurlijk, beter in je vel zitten.

Te boeken voor:
25 minuten                                              € 29,10
40 minuten                                              € 42,10
55 minuten                                              € 56,80
70 minuten                                              € 71,50
85 minuten                                              € 85,00

Of koop een Wellness kaart en betaal 9 behandelingen en krijg de tiende cadeau. Zie de voorwaarde onder aan de site bij Wellness kaart.  

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Te boeken voor:
25 minuten                                                    € 34,20  
55 minuten                                                    € 62,40
70 minuten                                                    € 77
85 minuten                                                    € 90,00

Indiase hoofdmassage

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent!

De behandelingsduur is 25 minuten.  


€ 29,10


Lomi Lomi Hawaiiaanse massage

Een Lomi lomi massage is een lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Hierbij wordt met de handen en zelfs met de onderarmen gemasseerd. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

De behandelingsduur is 25 minuten waarbij de achterkant van het lichaam wordt gemasseerd. € 29,10

Zwangerschapsmassage

Vanaf de vierde maand van de zwangerschap kunnen er rugklachten en beenkrampen ontstaan. Deze massage draagt bij aan de verlichting van die klachten. Zeker in het latere stadium van de zwangerschap, wanneer het lichaam in een korte periode zich moet aanpassen, kunnen bekken-, rug-, nek en schouderproblemen ontstaan. 

De massagetafel is met een speciaal zwangerschapskussen uitgerust.
Dit kunnen maakt het mogelijk om gewoon op de buik te liggen tot vlak voor de bevalling. 
De speciale constructie zorgt ervoor dat de buik diep wegzakt zonder te beknellen of te drukken.
 

We starten met de benen om vervolgens de rug, nek, schouderpartij te masseren en eindigen met een heerlijke hoofdmassage. Wanneer buikligging om wat voor reden niet lukt is er nog een hydro kussen.

Bij deze massage ligt u de gehele massage op uw rug op een waterzak die  gevuld is met warm water van een temperatuur tussen de 30-40 graden. Het warme water zorgt ervoor dat uw spieren verwarmen en ontspannen. Voordat u plaats neemt op het kussen wordt uw rug ingesmeerd met massageolie, dit zorgt ervoor dat de masseur uw rug kan masseren terwijl u op het kussen ligt.


Deze massage is ook  zeer geschikt voor mensen die niet prettig op hun buik liggen. 

De eerste drie maanden van de zwangerschap wordt er nog geen massage gegeven in verband met de innesteling. 

Behandelingsduur is 40 minuten                       

€ 45,00          

Taping

In de praktijk wordt de tape als extra interventie toegepast om sneller tot een resultaat te komen. De cliënt/sporter geneest niet sneller, maar het weefsel kan beter regenereren doordat bepaalde processen in het lichaam ondersteund of geactiveerd worden. De tape kan dus blokkades die het herstelproces vertragen, verminderen dan wel opheffen.

Tevens zou het kunnen helpen bij hooikoorts klachten.

Prijs indicatie is € 1,00 per minuut inclusief materiaal.

Ayurvedische massage 

De Ayurvedische massage is een zachte en energetische massage met een voor jou afgestemde warme kruidenolie.  Door de behandeling van de energiekanalen  en de energiepunten heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. De massage ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. Er wordt gezorgd dat je gewrichten ontspannen en dat stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. 

Behandelingsduur is te boeken voor:

25 minuten                               € 29,10
55 minuten                               € 56,80

Voetmassage

Voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren. Zelfs als je gewoon gezond bent, dan nog kan een goede voetmassage bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.  Alvorens de massage worden de voeten gereinigd met een verfrissende scrub.

De behandelingsduur is 25 minuten.         € 29,10

Stoelmassage

Bij deze massage houd je de kleding aan. Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren. Het is voor een betere doorbloeding en bevordert de afvoer van afval stoffen.

Behandelingsduur is 20 minuten          € 26,00

Aziatische massage

 Aziatische massage is een stevige massage die druktechnieken met rustige bewegingen combineert. Bij deze massage wordt geen olie gebruikt en kan over de kleding heen gegeven worden. Dus kom in comfortable, loszittende (sport) kleding.


De Aziatische massage zorgt voor ontspanning en activering en voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfe systeem waardoor je weer meer energie krijgt en het immuunsysteem wordt versterkt. Vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door een Thaise massage worden verminderd en zelfs verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels ( huid, spieren, zenuwbanen, en gewrichten) en verbetert de doorbloeding. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert de doorstroming van energie (Chi).

Algehele contra indicaties zijn:
koorts
algemene infectieziekten
teveel pijn
extreme vermoeidheid
slechte algemene gezondheid
besmettelijke huidaandoeningen
kanker
diabetes.


Achterkant lichaam: 30 minuten € 30,60
Voor en achterkant: 65 minuten € 63,80

Weleda Seizoens Treatment


Wat is een Weleda Seizoens treatment?

Dit is een holistische behandeling met 100% natuurlijke massageoliën van Weleda.

De ontspanningsbehandeling bevat per seizoen verschillende grepen en geeft een geur beleving op basis van echte geuren.


Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor iedereen die behoefte heeft het lichaam bewust te ontspannen.


Van plant tot massage

Weleda gebruikt voor haar oliën zaden van planten die op zorgvuldige wijze worden geteeld en geoogst. 80% van deze ingrediënten is biologisch geteeld, waarvan een deel in eigen biodynamische tuinen. Met partners over de hele wereld zet Weleda zich in voor eerlijke handel en daarbij respect voor iedereen in de productieketen.


 Of je nu de 60 of 90 minuten boekt, beide beginnen met een voetenbadje en eindigen met een seizoens drankje.Behandelingsduur:

60 minuten voor of achterkant van het lichaam € 67,70

90 minuten voor en achterkant van het lichaam € 95,00


Boek gelijk onder één van deze knoppen je behandeling


 

Voorwaarden Wellness kaart:


  • U koopt negen massage behandelingen en krijgt de tiende cadeau. 
  • De kaart heeft een geldigheidsduur van een jaar. 
  • De kaart is persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar aan anderen. 
  • Bij  hotstone massage wordt er € 5,- per keer extra in rekening gebracht.
  • Wanneer u de 25 minuten kaart aanschaft maar graag een keer 50 of  zelfs 75 minuten gemasseerd wil worden, is dat mogelijk door        meerdere “strippen” in te leveren. Hetzelfde geldt voor de 55 minuten    kaart. 
  • Zwangerschapsmassage, stoelmassage en treatments zijn uitgesloten  van deze actie.